MENU

kantoor Mul BV ontwerpers & adviseurs

Assistente (parttime)

Als assistente ondersteun jij de directieleden en de projectmanagers. Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd. Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het secretariaat, zoals de tekstuele controle van offertes, bestekken en andere documenten.

Wij zoeken iemand die met enthousiasme aan het werk wil in deze administratieve functie. Je hebt ervaring met computerprogramma’s van MS Office, je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je hebt ruime kennis van de Nederlandse taal. Het team van assistenten bestaat naast jou uit twee andere collega’s. Jij bent een motiverende teamspeler, maar zelfstandig functioneer je ook uitstekend. Daarnaast ben je 20 uur per week beschikbaar, verdeeld over drie dagen.

Wij bieden je:

Bij ons is er aandacht en ruimte voor persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen binnen de functie en het bedrijf. Wat kun je nog meer van ons verwachten? Een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Maar dat is nog niet alles. Met een team van iets meer dan 30 collega’s zijn wij gevestigd op een bijzondere locatie in Gouda. Wij delen graag onze kennis met elkaar en de sfeer is altijd goed. Op kantoor hebben wij dagelijks fruit en er is een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Wij komen graag met je in contact.

Kijk eens op www.mulbv.nl of op onze sociale kanalen hoe veelzijdig wij zijn. Kom eens langs op ons duurzame kantoor. Ervaar onze transparante bedrijfsvoering en open communicatiestructuur.

Heb jij een passie voor techniek? Wil jij graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv aan info@mulbv.nl.

Mul BV ontwerpers & adviseurs
T.a.v. de heer J. Monhemius
Elburgplein 1A, 2803 PX  GOUDA
Tel: (0182) 53 88 20
E-mail: info@mulbv.nl
Website: www.mulbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

mulbv