MENU

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Op 23, 24 en 25 januari 2019 vind u ons op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. De voorregistratie is inmiddels geopend. Wij ontmoeten u graag op de beurs.

Via deze link kunt u gratis een toegangsbadge bestellen.  U kunt zich per e-mailadres één keer voorregistreren. Met uw badge heeft u drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma, noviteitenplein en het side events programma.

Op de beurs geven wij uitleg over Digitaal Vastgoed Beheer.

Digitaal Vastgoed Beheer is dé digitale toolbox die u ontzorgt in uw gebouwbeheer. Deze applicatie is al in 2014 ontwikkeld door Mul BV ontwerpers en adviseurs en sindsdien steeds verder uitgebouwd met de laatste innovaties. Het ingenieursbureau heeft ruim 45 jaar ervaring in de zorgsector en utiliteit. Als vooruitstrevend technisch ontwerp en adviesbureau bedenken en realiseren wij duurzame technische installaties. Vanuit deze expertise is de clouddienst Digitaal Vastgoed Beheer ontwikkeld. Na nieuwbouw of renovatie is de vervolgstap het beheer van vastgoed door het digitaal organiseren van alle taken, documenten en vergunningen.

Deze applicatie geeft u op elk moment inzicht in alle denkbare beheerstaken binnen uw vastgoedbeheer.  Denk hierbij aan legionellabeheer, noodverlichting, beheer van brandscheidingen, brandweerlogboek, ontruimingsplattegronden, documentenbeheer en onderhoud. Daarnaast geeft u met Digitaal Vastgoed Beheer instanties zoals gemeenten, brandweer en keuringsinstanties gemakkelijk inzicht in uw beheer.

Deze toolbox bespaart u tijd en geld. Via uw desktop zijn alle documenten eenvoudig te implementeren, beheren, wijzigen en te volgen. Met de iPad worden, eventueel in combinatie met een thermometer, de beheersmaatregelen op de vastgoed locatie uitgevoerd en geregistreerd. Échte ontzorging dus van uw vastgoedbeheer!

Doordat Mul BV constant investeert in innovatieve technologie kunt u uw beheer zo efficiënt en voordelig mogelijk uitvoeren.

Zien wij u op de beurs op 23, 24 en 25 januari 2019?

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Niet 1, 2 maar 3 nieuwe collega’s zijn deze maand gestart bij Mul BV ontwerpers & adviseurs. Een warm welkom voor Gert-jan, Zissely en Melvin. Wij wensen jullie veel succes in jullie nieuwe functie! #projectleiderW #backenddeveloper #projectmedewerkerlegionella pic.twitter.com/oX4dFX4VSB

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client