MENU

kantoor Mul BV ontwerpers & adviseurs

Medewerker Legionella beheer (fulltime)

Wie durft de uitdaging aan!!!

Wij zoeken een enthousiaste medewerker m/v die bij ons wil komen werken om het huidige legionellateam te versterken. Dit team adviseert opdrachtgevers op het gebied van legionella. Hierbij is het doel de opdrachtgevers op correcte wijze oplossingsgericht te adviseren en de contacten met de opdrachtgevers te beheren. Hierbij staat kwaliteit, service en flexibiliteit voorop.

Voor ons team zijn wij op zoek naar iemand die met plezier aan het werk wil in de advieswereld, die leergierig is en een actieve houding heeft. Iemand die goede sociale en communicatieve vaardigheden bezit, graag in teamverband werkt en het leuk vindt om met opdrachtgevers in contact te komen. Iemand met een opleiding VMBO/MBO en/of ruime ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, opgedaan bij bijvoorbeeld een installateur. Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf tot bijvoorbeeld Legionella adviseur. Je start met een opleiding tot watermonsternemer.

Het takenpakket bestaat uit het:

  • Periodiek uitvoeren van legionella beheersmaatregelen
  • Controleren van terugstroombeveiligingen
  • Nemen van watermonsters
  • Plannen en uitvoeren van de projecten
  • Onderhouden van contact met opdrachtgevers
  • Adviseren van het traject bij eventuele legionella problematiek

Wij bieden je

Bij ons is er aandacht en ruimte voor persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen binnen de functie en het bedrijf. Wat kun je nog meer van ons verwachten? Een goed salaris, een auto van de zaak, een laptop, een iPad en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is nog niet alles. Met een team van iets meer dan 30 collega’s zijn wij gevestigd op een bijzondere locatie in Gouda. Wij delen graag onze kennis met elkaar en de sfeer is altijd goed. Op kantoor hebben wij dagelijks fruit en er is een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@mulbv.nl.

Mul BV ontwerpers & adviseurs
T.a.v. de heer J. Monhemius
Elburgplein 1A, 2803 PX GOUDA
Tel: (0182) 53 88 20
E-mail: info@mulbv.nl
Website: www.mulbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

mulbv