MENU

De Hoogstraat Revalidatie test renovatie en Mul doet mee!

De renovatie van De Hoogstraat Revalidatie is bijna rond. Het gebouw aan de Rembrandtkade te Utrecht is gemoderniseerd en verbeterd op het gebied van comfort, privacy en hygiëne. Mul heeft hierbij het ontwerptraject van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige gebouwinstallaties verzorgd, geassisteerd bij de aanbesteding en ondersteuning geboden tijdens de uitvoering.

De revalidanten verhuizen op 7 september naar de nieuwe locatie. Voordat de inhuizing plaatsvindt, wil De Hoogstraat Revalidatie weten of alles voldoet aan de verwachting. De Hoogstraat Revalidatie heeft besloten eerst zelf het gebouw ‘in gebruik te nemen’. En Mul doet mee!

A.s. zaterdagochtend 22 augustus gaan 50 tot 60 man de nieuwe kamers uitproberen door gebruik te maken van de aanwezige faciliteiten, zoals de televisie, de verpleegoproep en de douche. Vervolgens wordt een noodsituatie gesimuleerd, waarbij de gehele spanning van het gebouw wordt afgezet, zodat de werking van de noodstroom, de verpleegoproep en het Wi-Fi netwerk getest wordt.

Mul kijkt met vertrouwen uit naar deze “generale repetitie”!

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben jij net klaar met je MBO-opleiding of heb je al ervaring als receptionist(e) en zoek jij een leuke fulltime job? Of ken jij een fulltime topper die perfect op deze vacature past? Tag hem/haar gerust onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook. mulbv.nl/mul-bv-nieuws/…

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client