MENU

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Veel organisaties hanteren door de komst van het coronavirus de maatregelen die het RIVM adviseert, waaronder het stimuleren van thuiswerken en het minimaliseren van persoonlijk contact.
 
Drinkwaterinstallatie bij minimale bezetting
De impact van deze nieuwe maatregelen op onze samenleving is groot. Poliklinieken zijn gesloten en alleen acute zorg gaat door. Kantoren en bedrijven hebben een minimale

bezetting. Scholen en sportverenigingen (zwembaden) zijn gesloten.  Dit heeft ook gevolgen voor de drinkwaterinstallatie. Wanneer de drinkwaterinstallatie niet meer of maar gedeeltelijk in gebruik is zal het risico op Legionella overschrijdingen toenemen. Om eventuele overschrijdingen te voorkomen is het belangrijk om uw drinkwaterinstallatie regelmatig te spoelen. Mocht u vragen hebben of behoefte aan ondersteuning dan kunt u ons gewoon via kantoor bereiken.

spoelmedewerker Legionella doet een Legionella meting met behulp van Digitaal Vastgoedbeheer, een digitaal Legionella logboek
 
Bereikbaarheid Mul BV
Bij Mul BV ontwerpers & adviseurs heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Hierdoor hebben wij ons werk gedeeltelijk anders ingericht. Conform de richtlijnen van het RIVM en de GGD werkt een groot deel van onze medewerkers vanuit huis. Wij begrijpen dat alle maatregelen en wijzigingen een grote impact hebben op het dagelijkse reilen en zeilen van uw organisatie, mochten wij u kunnen ondersteunen met onze kennis of tijd staan we natuurlijk voor u klaar. Onze medewerkers zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0182 – 538 820 of rechtstreeks via hun 06-nummers.
ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten