MENU

Meerjarenonderhoud MagentaZorg

MagentaZorg beheert als zorgorganisatie verschillende woonzorgcentra in Noord-Holland. Om haar cliënten de juiste zorg te blijven bieden, vindt MagentaZorg de zorg voor haar gebouwen ook belangrijk. MagentaZorg vraagt zich af met welke financiële en onderhoudstechnische zaken de komende jaren rekening gehouden moet worden. Hiervoor biedt Mul BV handvaten door MeerJarenOnderhoudsPlannen (MJOP) op te zetten voor de 4 grootste woonzorglocaties:

  • De Haemstede
  • Hoog Duinen
  • Zuyder Waert
  • Oudtburgh

Mul BV gaat per locatie conditiemetingen (op basis van de NEN 2767) doen, waarbij alle bouwkundige en installatietechnische elementen worden opgenomen. Met behulp van een software pakket wordt een overzicht van alle onderhoudswerkzaamheden gegeven en een indicatie van de bijbehorende kosten opgenomen.

Op deze manier heeft MagentaZorg een duidelijke planning, die inzicht biedt in de onderhoudskosten voor de komende tijd.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben jij net klaar met je MBO-opleiding of heb je al ervaring als receptionist(e) en zoek jij een leuke fulltime job? Of ken jij een fulltime topper die perfect op deze vacature past? Tag hem/haar gerust onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook. mulbv.nl/mul-bv-nieuws/…

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client