MENU

Meerjarenonderhoud MagentaZorg

MagentaZorg beheert als zorgorganisatie verschillende woonzorgcentra in Noord-Holland. Om haar cliënten de juiste zorg te blijven bieden, vindt MagentaZorg de zorg voor haar gebouwen ook belangrijk. MagentaZorg vraagt zich af met welke financiële en onderhoudstechnische zaken de komende jaren rekening gehouden moet worden. Hiervoor biedt Mul BV handvaten door MeerJarenOnderhoudsPlannen (MJOP) op te zetten voor de 4 grootste woonzorglocaties:

  • De Haemstede
  • Hoog Duinen
  • Zuyder Waert
  • Oudtburgh

Mul BV gaat per locatie conditiemetingen (op basis van de NEN 2767) doen, waarbij alle bouwkundige en installatietechnische elementen worden opgenomen. Met behulp van een software pakket wordt een overzicht van alle onderhoudswerkzaamheden gegeven en een indicatie van de bijbehorende kosten opgenomen.

Op deze manier heeft MagentaZorg een duidelijke planning, die inzicht biedt in de onderhoudskosten voor de komende tijd.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Ongeveer 6 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client