MENU

Mul BV Doe Maar Duurzaam!

Nog 2 weken en dan beginnen de opnames op ons kantoor voor het programma Doe Maar Duurzaam (RTL 7)!

In dit programma wordt de kijker geïnformeerd over onderwerpen die betrekking hebben op bijvoorbeeld milieu, wonen, energie, bouw en techniek. Actuele innovaties en ontwikkelingen binnen de verschillende branches in Nederland komen aan bod, om de kijker bewust te maken van de duurzame mogelijkheden die er vandaag de dag zijn.

Mul BV is gevraagd om in het programma Doe Maar Duurzaam aan iedereen te laten zien en horen wat wij verstaan onder duurzaam ondernemen. Duurzaamheid betekent voor Mul BV meer dan alleen duurzame techniek, want een duurzame relatie aangaan met de klant is voor Mul BV ook erg belangrijk. Het doel hierbij is de klant te ontzorgen en meerwaarde te bieden aan het gebouw en de organisatie. Door samenwerking te zoeken met de klant, goed te luisteren en mee te denken, kan Mul BV duurzame oplossingen op maat realiseren.

Het derde seizoen van Doe Maar Duurzaam wordt vanaf 3 januari 2016 op RTL 7 uitgezonden. In de tussentijd houden wij u op de hoogte!

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client