MENU

Mul BV in beeld bij RTLZ

Vandaag is er bij ons op kantoor gefilmd voor het programma Doe Maar Duurzaam!
Vanwege de duurzame uitstraling van ons kantoor heeft de productie van ‘Doe Maar Duurzaam!’ ervoor gekozen de eerste aflevering van dit seizoen te presenteren vanuit ons kantoorgebouw.

Doe Maar Duurzaam! is het televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren.
In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op MVO en duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan de zaken die algemeen bekend zijn, zoals recyclen en zonnepanelen.

Wanneer te zien:
Het zesde seizoen van Doe Maar Duurzaam! wordt vanaf zondag 4 juni 2017 uitgezonden van 17:00 uur tot 17:30 uur bij RTLZ. Elke uitzending kent vier herhalingen welke te zien zullen zijn op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.
Het uitzendschema ziet er dan als volgt uit:

Zondag 17.00 uur – 17.30 uur (hoofduitzending)
Maandag 7.30 uur – 8.00 uur
Woensdag 8.00 uur – 8.30 uur
Donderdag 8.00 uur – 8.30 uur
Zaterdag 16.30 uur – 17.00 uur

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Ongeveer 6 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client