MENU

Mul BV ondersteunt actie Sublime FM

Sublime FM heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer en Buitenfonds een actie opgestart om het bos in de Lage Vuursche weer gezond te maken. Het doel is om op de 3 stukken grond 1000 bomen te planten.

Het bos in de Lage Vuursche bestaat vooral uit naaldhout. Door het planten van andere soorten bomen, zoals eik en linde, ontstaat er een sterker en gevarieerder bos. Dat is beter voor de dieren en zorgt voor een aantrekkelijker bos.

Als tegenprestatie worden de ondersteunende bedrijven, waaronder Mul BV, genoemd in de Groene Reclameblokken. De blokken worden elke dag uitgezonden na het nieuws van 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en 18.00 uur op Sublime FM.

Ook meedoen met deze actie? Ga naar de website van Sublime FM!

Als het lukt om de 1.000 bomen te planten, organiseert Sublime FM een openingsfeest waarbij iedereen die heeft mee gedaan wordt uitgenodigd.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

#Legionellabesmetting mogelijk bij #defensie aan de orde. Aan de hand van een zorgvuldige #risicoanalyse en een compleet #beheersplan kunt u #veiligdrinkwater en #douchewater garanderen voor uw werknemers en gasten. Wij helpen u er graag bij! zembla.bnnvara.nl/nieuws/zemb…

Ongeveer 6 uur geleden op Mul BV's Twitter via Twitter for iPhone