MENU

Mul BV sponsort deelnemer Noordkaap Challenge

Mul BV sponsort Team Nytt Liv als deelnemer aan de Noordkaap Challenge en draagt hiermee bij aan het goede doel van 3 FM Serious Request.

De Noordkaap Challenge is een autotocht van 12 dagen naar de Noordkaap en weer terug. Op 8 december vertrekken 32 teams vanuit Nederland voor een tocht van circa 7.400 km. Team Nytt Liv bestaat uit de broers Martijn en Daniël Ruyg. Zij doen mee aan de Challenge met een 18 jaar oude Lada. Via Finland wordt naar de Noordkaap gereden en via Noorwegen weer terug naar Nederland. Op zaterdag 20 december is de finish in de buurt van het 3FM Glazen Huis in Haarlem.

Het goede doel

Ieder jaar vraagt 3 FM Serious Request aandacht voor een stille ramp. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor meisjes en vrouwen die in conflictgebieden slachtoffer worden van sexueel geweld. Dit is een stille ramp die miljoenen vrouwen over de wereld treft. De DJ’s in het Glazen Huis van 3FM Serious Request willen deze vrouwen een stem geven en zo veel mogelijk geld ophalen waarmee de vrouwen een nieuw leven op kunnen bouwen.

Voor meer informatie over team Nytt Liv: http://www.kominactie.nl/teamnyttliv

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben jij net klaar met je MBO-opleiding of heb je al ervaring als receptionist(e) en zoek jij een leuke fulltime job? Of ken jij een fulltime topper die perfect op deze vacature past? Tag hem/haar gerust onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook. mulbv.nl/mul-bv-nieuws/…

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client