MENU

Mul BV sponsort deelnemer Noordkaap Challenge

Mul BV sponsort Team Nytt Liv als deelnemer aan de Noordkaap Challenge en draagt hiermee bij aan het goede doel van 3 FM Serious Request.

De Noordkaap Challenge is een autotocht van 12 dagen naar de Noordkaap en weer terug. Op 8 december vertrekken 32 teams vanuit Nederland voor een tocht van circa 7.400 km. Team Nytt Liv bestaat uit de broers Martijn en Daniël Ruyg. Zij doen mee aan de Challenge met een 18 jaar oude Lada. Via Finland wordt naar de Noordkaap gereden en via Noorwegen weer terug naar Nederland. Op zaterdag 20 december is de finish in de buurt van het 3FM Glazen Huis in Haarlem.

Het goede doel

Ieder jaar vraagt 3 FM Serious Request aandacht voor een stille ramp. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor meisjes en vrouwen die in conflictgebieden slachtoffer worden van sexueel geweld. Dit is een stille ramp die miljoenen vrouwen over de wereld treft. De DJ’s in het Glazen Huis van 3FM Serious Request willen deze vrouwen een stem geven en zo veel mogelijk geld ophalen waarmee de vrouwen een nieuw leven op kunnen bouwen.

Voor meer informatie over team Nytt Liv: http://www.kominactie.nl/teamnyttliv

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client