MENU

Nieuwbouw zorglocatie Tusselerhof

Pro Senectute bouwt in Lochem een vervangende nieuwbouw voor zorglocatie Tusselerhof. De nieuwbouw omvat 40 plaatsen voor mensen met een verpleeghuisindicatie en daarnaast komen er 31 appartementen voor mensen die geen of lichte zorg nodig hebben.

Op 9 juli 2019 is onder grote belangstelling, waaronder bewoners ,medewerkers, bouwers en adviseurs, de ‘eerste steen’ gelegd.

Voorafgaand waren er toespraken van Coryne Noordhoek (locatiemanager van Tusselerhof), een bewoner van Tusselerhof, de jongste medewerkster van Tusselerhof en burgemeester Sebastiaan van ’t Erve (Lochem).

De burgemeester verrichte de handeling waarbij een scherm omhoog gehesen werd waardoor de ‘eerste steen’ zichtbaar werd voor de genodigden.

 

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Daphne Vogel is gestart als projectmedewerker Legionella. Wij vinden vrouwen met een carrière in de techniek te gek! Met de komst van Daphne is het % dames binnen Mul een kleine 30%. Hoe is deze verhouding bij jullie? #vrouwenindetechniek #legionella #drinkwaterinstallaties pic.twitter.com/kRmd9GXBrA

Ongeveer 3 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web App