MENU

Themamiddag Duurzaamheid en Milieu Ziekenhuizen

Op donderdag 5 maart organiseert Mul BV speciaal voor ziekenhuizen een Themamiddag met als onderwerp Duurzaamheid en Milieu.

Tijdens deze middag wordt toelichting gegeven op de komende wijziging voor Ziekenhuizen als zij onder het activiteitenbesluit komen te vallen. Er wordt ingezoomd op hoe duurzaamheid en eenvoud gecombineerd kunnen worden in nieuwbouw. Verder zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het vereenvoudigen van afvalstromen in ziekenhuizen middels het gebruik van afvalwater.

Programma

15:30: Ontvangst met koffie en thee

Kennismaken of bijpraten met technici van andere ziekenhuizen en collega’s van Mul BV

16:00: Start rondleiding Duurzaam kantoor Mul BV; Sybe Schaap

Wat maakt ons kantoor zo duurzaam? We laten zien welke technieken wij hebben toegepast voor verwarming, koeling en ventilatie. Mogelijk ter inspiratie voor uw ziekenhuis!

16:30: Presentatie Activiteitenbesluit; Suzanne van Leeuwen

De verwachting is dat in het tweede deel van dit jaar ziekenhuizen geheel onder de Activiteitenbesluit komen te vallen. De omgevingsvergunning milieu is dan niet meer van toepassing. Welke gevolgen heeft dit voor het ziekenhuis?

17:00: Presentatie Disposibles afvoeren via riolering; Bo Wiesman NewCompliance

Een nieuw afvoersysteem: po’s, urinaals, maatkannen en spuugbakjes gemaakt van papierpulp worden via de riolering afgevoerd. De bedpanspoeler is niet meer nodig. Betekent dit winst of verlies?

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client