MENU

Vacature alert!

Mul BV ontwerpers & adviseurs is een veelzijdig adviesbureau met 25 medewerkers. Mul BV ontwerpt bij nieuwbouw en renovatie een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat voor zorginstellingen en utiliteit. Mul BV is bovendien een BRL6010 gecertificeerde specialist die bedrijven adviseert bij legionellapreventie voor veilig drinkwater.

Wij zoeken een:

Receptionist(e) fulltime

Als receptionist(e) vervul jij een fulltime functie en ben jij letterlijk de verbindende schakel in de organisatie. Je neemt alle centrale telefoontjes in ontvangst, je begeleidt klanten en bezoekers en helpt waar nodig met administratieve werkzaamheden. Kortom, jij bent een allrounder en een bezige bij!

Wij zoeken iemand die servicegericht is en die weet hoe het is om te multitasken. Prettig communiceren doe jij van nature en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jouw geduld wordt wel eens op de proef gesteld, maar met jouw gevoel voor humor weet jij dit als geen ander te tackelen. Een VMBO/MBO opleiding of ervaring als receptioniste of soortgelijke aantoonbare werkervaring is een vereiste. Zie jij jezelf hierin terug? Solliciteren!

Het takenpakket bestaat uit:

  • telefoonaanname;
  • ontvangen van gasten en bezoekers;
  • uitvoeren van administratieve taken, zoals proeflezen, tekstverwerking en postbehandeling;
  • maken van reserveringen, inplannen van afspraken en onderhouden van afsprakenkalenders;
  • notuleren tijdens vergaderingen;
  • bestellen van kantoorbenodigdheden;
  • algemene facilitaire verantwoordelijkheden.

Wij komen graag met je in contact.

Kijk eens op www.mulbv.nl of onze sociale kanalen hoe veelzijdig wij zijn. Kom eens langs op ons duurzame kantoor en ervaar onze transparante bedrijfsvoering en open communicatiestructuur.

Heb jij een passie voor hospitality? Wil je graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Reageer dan voor 28 september 2018 via deze link.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben jij net klaar met je MBO-opleiding of heb je al ervaring als receptionist(e) en zoek jij een leuke fulltime job? Of ken jij een fulltime topper die perfect op deze vacature past? Tag hem/haar gerust onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook. mulbv.nl/mul-bv-nieuws/…

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client