MENU

Vacature: Projectmedewerker legionella beheer (fulltime)

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Met advies over innovatieve installatietechnieken realiseren wij een energiezuinig en prettig binnenklimaat in een ziekenhuis, zorgcentrum, school of bedrijfsgebouw. Als specialist in legionellapreventie waken wij daarnaast over veilig drinkwater voor de gasten.

Onze onafhankelijke experts werken intensief met bouwpartners samen om tot een goed doordacht ontwerp te komen. Wij kunnen daarna de bouw of renovatie begeleiden tot en met de oplevering en het beheer. Betrokken, betrouwbaar en flexibel: dat kenmerkt onze aanpak. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Zo maken wij al bijna vijftig jaar het verschil.

Wij zoeken een:
Projectmedewerker Legionella beheer (fulltime)

Als projectmedewerker legionella beheer bezoek jij onze opdrachtgevers in ziekenhuizen, scholen en bedrijfsgebouwen en je vindt het leuk om met ze in contact te komen. Je werkt met plezier in de advieswereld, je bent leergierig en hebt een actieve werkhouding. 

Wij zoeken iemand die in het bezit is van een rijbewijs B. Je luistert goed en koppelt je bevindingen terug aan je legionella collega‚Äôs op kantoor. Je kunt goed zelfstandig werken. Je beschikt over een afgeronde VMBO/MBO opleiding en/of ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, bijvoorbeeld opgedaan als installateur. 

De taken en verantwoordelijkheden bestaan uit;
  • Het controleren van terugstroombeveiligingen;
  • Het nemen van watermonsters;
  • Het plannen en uitvoeren van controles op de projecten;
  • Het onderhouden van contact met opdrachtgevers;
Wij bieden je;

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een iPad, een leaseauto en een goede pensioenregeling bij. De personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen en er is dagelijks vers fruit op kantoor. 

Wij komen graag met je in contact.

Kijk eens op www.mulbv.nlof onze sociale kanalen hoe veelzijdig wij zijn. Kom eens langs op ons duurzame kantoor en ervaar onze transparante bedrijfsvoering en open communicatiestructuur.

Heb jij een passie voor techniek? Wil je graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv aan info@mulbv.nl.

Mul BV ontwerpers & adviseurs

T.a.v. de heer J. Monhemius

Elburgplein 1A, 2803 PX  GOUDA

Tel: (0182) 53 88 20

E-mail: info@mulbv.nl

Website: www.mulbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

[rotatingtweets screen_name='mulbv']