MENU

Zonne-energie voor Wittenbergzorg!

Vorige week is ten behoeve van Wittenbergzorg een zonne-energie installatie (PV) gerealiseerd met een totaal vermogen van ruim 75 kWp. De installatie bestaat uit 296 panelen (elk 255 Wp), waarbij innovatieve glas-glas panelen toegepast zijn, met een productgarantie van 30 jaar.

Mul BV heeft als voorbereiding een quick scan uitgevoerd, om de haalbaarheid van het zonne-energieproject te bepalen. Vervolgens is er een Technische Omschrijving opgesteld op basis waarvan is aanbesteed en is het subsidietraject begeleid. Tenslotte hebben we de uitvoeringbegeleiding en de oplevering verzorgd. En het resultaat mag er zijn!

De panelen zijn per twee stuks aangesloten op ‘power optimizers’ waardoor elke twee panelen de maximale hoeveelheid energie produceren zonder de prestaties van andere panelen hierbij te beïnvloeden.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben jij net klaar met je MBO-opleiding of heb je al ervaring als receptionist(e) en zoek jij een leuke fulltime job? Of ken jij een fulltime topper die perfect op deze vacature past? Tag hem/haar gerust onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook. mulbv.nl/mul-bv-nieuws/…

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client