MENU

Renovatie woonzorgcentrum Duinstede

Woonzorgcentrum Duinstede, onderdeel van Florence, is bijna 20 jaar oud en wordt in fases grondig gerenoveerd. Mul BV verzorgt hierbij het technisch inhoudelijk advies en ontwerp voor alle brandveiligheidinstallaties, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Ook de uitvoeringsbegeleiding wordt door Mul BV uitgevoerd.

Mede door de lange samenwerking heeft Mul BV de wensen en eisen van Florence effectief uitgewerkt van voorontwerp naar bestek.

Dit voorjaar is met de 1ste fase van de renovatie begonnen, waarbij het oude keukengedeelte ruimte heeft gemaakt voor een moderne en comfortabele zorgafdeling. De ruimte is zo ingericht dat het in de toekomst multifunctioneel kan worden ingezet.

Op 17 december jl. werd de 2e fase opgeleverd en Mul BV was hierbij aanwezig. Tijdens deze fase is de bestaande verpleegafdeling gemoderniseerd, waarbij 1-persoonskamers met eigen sanitair zijn gerealiseerd.

Met vertrouwen op naar de volgende renovatiefase!

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Wat een leuke verrassing van #Enveloppenland vanmorgen! Na het vinden van een gouden envelop kwam Willy Wonka hoogstpersoonlijk een doos met heerlijke chocolade afleveren. Namens Mul BV van harte bedankt Willy van Enveloppenland.nl pic.twitter.com/Cs47chU3IM

Gisteren op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client