MENU
Maps Generator

Mul BV ontwerpers & adviseurs is een volledig onafhankelijk adviesbureau. Wij hebben ethiek hoog in het vaandel staan met daarbij kwaliteit als speerpunt. Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd en vormen een krachtig team dat u kan voorzien van de juiste adviezen.

Door onze vlakke organisatiestructuur en de korte communicatielijnen heeft u één aanspreekpunt binnen onze organisatie en krijgt u snel en passend advies. U profiteert van veel disciplines en specialismen onder één dak. Hierdoor kunnen we u altijd op meerdere terreinen adviseren.

Mul BV ontwerpers & adviseurs garandeert dat aan de kwaliteitseisen van het werk wordt voldaan volgens de ISO 9001 2015 systematiek.

Voor Legionella advies (Risicoanalyses en Beheersplannen) is Mul BV ontwerpers & adviseurs gecertificeerd volgens BRL 6010 2018. De toetsing hiervan ligt bij firma Dekra.

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten een werkplek (leerwerkplek), die aansluit bij de beroepsopleiding. Op deze manier wordt het vak geleerd in de praktijk.

Regelmatig ondersteunen wij stagiairs tijdens hun (afstudeer)stage.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een dagelijkse manier van werken. Binnen Mul BV gebruiken we de ISO 26000 als leidraad voor ons MVO beleid. Daarnaast vragen we regelmatig de input van onze medewerkers voor ideeën, meewerken en richting geven aan onze MVO-thema’s.

Bedrijfsfilm Mul BV