MENU

fijn binnenklimaat voor Cure + Care Consultancy

Wij zijn afgelopen donderdag 27 september op bezoek geweest bij Cure + Care Consultancy voor de feestelijke opening van hun nieuwe kantoor. We hebben kunnen vaststellen dat de nieuwe huisvesting echt heel geslaagd is en ook nog eens is gelegen in een evenzo luisterrijk park.

Wij wensen Cure + Care veel werkplezier op hun nieuwe plek!

 

nieuwbouw kantoor Cure + Care Consultancy  Cure + Care Consultancy  Cure + Care Consultancy nieuwbouw Cure + Care Consultancy nieuwbouw  Cure + Care Consultancy  Cure + Care Consultancy nieuwe werkplek

Mul BV ontwerpers & adviseurs is continue in beweging en op zoek naar slimme oplossingen voor beheertaken. Een van de noviteiten bij Mul BV ontwerpers & adviseurs is dynamisch beheer.

Bespaar nu op de beheersmaatregelen met dynamisch beheer door slimme sensoren. Zo werkt het.

#dynamischbeheer #beheertaken #beheersmaatregelen #slimmesensoren #simplysense #legionella #veiligdrinkwater

 

 

Lees verder 30 september 2019 Mul BV Nieuws

Tip 2: Spoel de legionellabacterie uit je douche.

Legionellapreventie, de norm NEN-EN-ISO 11731
Wist u dat wanneer u per dag gemiddeld meer dan 100 m3 drinkwater verbruikt hier ook een wettelijk meetprogramma voor monsternamen aan verbonden zit? Dit geldt ook wanneer het drinkwater een behandeling ondergaat zoals ontharding of een alternatieve techniek ten behoeve van legionellapreventie, zoals koper-zilver ionisatie. Voor prioritaire instelling is dit een verplichting en voor zorgplicht locaties is het zeer aan te raden. Mul BV ontwerpers & adviseurs kan u begeleiden bij het opstellen van een Legionella risico-inventarisatie en ondersteunen bij het uitvoeren van controles.

Lees verder 18 augustus 2019 Mul BV Nieuws

zoeken in berichten →