MENU

oplevering van een zorglocatie technische ruimte lochem

De oplevering van zorglocatie Tusselerhof in Lochem vond plaats op 22 juli jl. in het bijzijn van veel partijen die bij het ontwerp en de bouw betrokken zijn. In juli 2019 werd de eerste steen gelegd. 

Pro Senectute heeft er een prachtige zorglocatie bij gekregen met 40 plaatsen voor mensen met een verpleeghuisindicatie en 31 appartementen voor mensen die geen of lichte zorg nodig hebben. Tijdens een ronde door het gebouw konden de aanwezigen het fraaie resultaat van het bouwproces zien. 

Lees verder 27 juli 2020 Mul BV Nieuws

vacature projectengineer elektotechniek

Ken jij iemand met of heb jij een MBO opleiding elektrotechniek en heb je een rijbewijs B? Lees dan snel verder.

Als projectengineer elektrotechniek werk je aan interessante en uitdagende projecten voor onze klanten bij ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en utiliteitsprojecten. Je ondersteunt de projectleider bij het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties.

Lees verder 23 juli 2020 Vacatures

vacature projectleider werktuigbouwkunde

Wil jij werktuigbouwkundige installaties ontwerpen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en utiliteitsgebouwen? Denk aan luchtbehandelingskasten, koelcentrales, WKO’s, WKK’s en verwarmingscentrales. Wij hebben een vacature projectleider werktuigbouwkunde!

Als projectleider werktuigbouwkunde ben je financieel verantwoordelijk en stuur en coördineer je de werkzaamheden van het bouwteam en de betrokken externe partijen.

zoeken in berichten →