MENU

verspreiding covid-19 of coronavirus

REHVA (The Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations) heeft een leidraad geschreven met aanbevelingen voor het voorkomen/beperken van het verspreiden van het coronavirus via ventilatie-, luchtbehandelings- en sanitaire installaties.

coronamaatregelen en legionella spoelwerkzaamheden
Veel organisaties hanteren door de komst van het Coronavirus de maatregelen die het RIVM adviseert, waaronder het stimuleren van thuiswerken en het minimaliseren van persoonlijk contact.
 
Drinkwaterinstallatie bij minimale bezetting
De impact van deze nieuwe maatregelen op onze samenleving is groot. Poliklinieken zijn gesloten en alleen acute zorg gaat door. Kantoren en bedrijven hebben een minimale

Gouda Cheese Experience

Gouda Cheese Experience was afgelopen donderdag de ontmoetingsplek van The Lighthouse Club ’t Groene Hart van Holland. Joes van Asten Technisch directeur bij Mul BV ontwerpers & adviseurs was hierbij aanwezig. 

Over twee weken opent de nieuwe Goudse attractie de deuren van het monumentale pand. Voorheen was in dit gebouw aan de Agnietenstraat in Gouda de voormalige bioscoop gevestigd. Initiatiefneemster Mia Schaap

projectleider werktuigbouwkunde
Wij zoeken een:
Projectleider Werktuigbouwkunde (fulltime)

Als projectleider laat jij onze klanten ervaren wat echt ontzorgen is. In de ontwerpfase benader jij elk project integraal. Tijdens de uitvoering begeleid jij onze klanten binnen de planning en onze kwaliteitsnormen naar de oplevering van het project.

zoeken in berichten →