MENU

hondkanwasdoen

Als je leeft met een beperking of chronische ziekte, kunnen simpele dingen een groot probleem zijn. Met een hulphond kun je je zelfredzaamheid aanmerkelijk vergroten.

Als sponsor van Stichting De Hond Kan De Was Doen is het mogelijk om de wachtlijst van assistentiehonden voor volwassenen en kinderen met een beperking korter te maken. De hulphond betekent een grotere onafhankelijkheid en zelfstandigheid.

Wil je net als Mul BV een bijdrage leveren om meer hulphonden mogelijk te maken?  Uw gift of donatie is meer dan welkom. Elke euro telt. Help mee! Doneren kan via deze weblink . Of help de stichting om meer naamsbekendheid te krijgen door dit bericht te delen.

@hondkanwasdoen

IMG_9091

Met de overhandiging van een sleutel door Hans Feenstra (bestuursvoorzitter van het Martini Ziekenhuis) aan Ine Scholten(directeur Doktersdienst Groningen) is de nieuwe Huisartsenspoedpost feestelijk geopend.

De huisartsenpost is een regionaal centrum waar patiënten in een spoedeisende, maar niet levensbedreigende, situatie buiten kantooruren door een huisarts kunnen worden gezien. Zo nodig kan de huisarts direct doorverwijzen naar een medisch specialist of de Spoedeisende Hulp (SEH).

VV Spirit

MVO is voor Mul BV vanzelfsprekend. Energie besparen, afval scheiden, goed omgaan met je personeel, schenkingen aan goede doelen etc.. Allemaal voorbeelden van MVO-activiteiten die we gewoon doen maar veelal niet uitdragen. Voor een recente MVO-activiteit willen we echter graag een uitzondering maken. Mul BV is namelijk de trotse sponsor geworden van de jeugdselectie van VV Spirit.

Sublime-FM

Sublime FM heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer en Buitenfonds een actie opgestart om het bos in de Lage Vuursche weer gezond te maken. Het doel is om op de 3 stukken grond 1000 bomen te planten.

Het bos in de Lage Vuursche bestaat vooral uit naaldhout. Door het planten van andere soorten bomen, zoals eik en linde, ontstaat er een sterker en gevarieerder bos. Dat is beter voor de dieren en zorgt voor een aantrekkelijker bos.