MENU

Vakbeurs Facilitair Digitaal Vastgoed Beheer

Op 23, 24 en 25 januari 2019 vind u ons op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. De voorregistratie is inmiddels geopend. Wij ontmoeten u graag op de beurs.

Via deze link kunt u gratis een toegangsbadge bestellen.  U kunt zich per e-mailadres één keer voorregistreren. Met uw badge heeft u drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma, noviteitenplein en het side events programma.

Photo by Chris Liverani on Unsplash

Naar aanleiding van de besmettingen in de waterzuiveringsinstallaties in Boxtel en Son komt er nu onderzoek naar legionella bij biologische waterzuiveringen. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat, VVD) laat het RIVM de verspreiding van legionella door biologische waterzuiveringsinstallaties onderzoeken.

Als eigenaar of beheerder van een prioritaire instelling, bent u volgens het drinkwaterbesluit verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren. Een adviesbureau met een BRL 6010 certificering zoals Mul BV, stelt voor u een legionella beheersplan op aan de hand van de inventarisatie en een risicoanalyse. De legionella risicoanalyse en het beheersplan moeten op elk moment te raadplegen zijn op de locatie van de drinkwaterinstallaties.

Lees verder 16 oktober 2018 Mul BV Nieuws

Als sponsor maar vooral als trouwe supporter van de leukste amateurclub van Nederland, stonden wij zaterdag in het zonovergoten Ouderkerk aan den IJssel langs de zijlijn voor de spannende wedstrijd tussen VV Spirit JO17-1 en Feyenoord JO-17-2.

Lees verder 8 oktober 2018 Mul BV Nieuws

zoeken in berichten →