MENU

kantoor Mul BV ontwerpers & adviseurs

Legionellapreventie adviseur (fulltime)

Als legionellapreventie adviseur laat jij onze klanten ervaren wat echt ontzorgen is. Je werkt met plezier in de advieswereld, je bent leergierig en hebt een actieve werkhouding. Je bezoekt onze opdrachtgevers (ziekenhuizen, scholen en bedrijfsgebouwen) en je vindt het leuk om met ze in contact te komen. Je verricht op deze locaties inspecties volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarom ben je in het bezit van het diploma Adviseur Legionellapreventie BRL6010 of je bent bereid dit diploma te behalen (uiteraard op onze kosten).

Wij zoeken iemand die in het bezit is van een rijbewijs B. Je luistert goed en je kunt goed zelfstandig werken. De vraagstukken die jij voorgelegd krijgt zijn divers, zoals het beoordelen van technische tekeningen. Het is daarom een pré als je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding en/of ervaring hebt op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, bijvoorbeeld opgedaan bij een installateur.

De taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het plannen en uitvoeren van controles m.b.t. de drinkwaterinstallaties
  • Het opstellen van offertes
  • Het uitvoeren van een risico-inventarisatie
  • Het opstellen van een legionella beheersplan
  • Het bespreken van het legionella beheersplan met de opdrachtgever
  • Het begeleiden van het vervolgtraject bij eventuele legionella problematiek
  • Het uitvoeren van brononderzoeken naar normoverschrijdingen van legionella
  • Het controleren van installatietechnische tekeningen van drinkwaterinstallaties
  • Het onderhouden van contact met opdrachtgevers

Wij bieden je:

Wij hebben een goede sfeer op kantoor. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, een leaseauto en een goede pensioenregeling bij. De personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen en er is dagelijks vers fruit op kantoor.

Wij komen graag met je in contact.

Kijk eens op www.mulbv.nl of onze sociale kanalen hoe veelzijdig wij zijn. Kom eens langs op ons duurzame kantoor en ervaar onze transparante bedrijfsvoering en open communicatiestructuur.

Heb jij een passie voor techniek? Wil je graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv aan info@mulbv.nl.

Mul BV ontwerpers & adviseurs
T.a.v. de heer J. Monhemius
Elburgplein 1A, 2803 PX  GOUDA
Tel: (0182) 53 88 20
E-mail: info@mulbv.nl
Website: www.mulbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

mulbv