MENU

Gemeente Laren De Warrekam

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA
Slider

Het project betreft de verbouwing en uitbreiding van het ”monumentale” pand van cultureel centrum “De Warrekam” gelegen aan de Brink in Laren. Het pand met een theater, foyer en diverse cursusruimten is tevens uitgebreid met de nieuwbouw voor de openbare bibliotheek. Tot het project met een totale vloeroppervlakte van ca. 3.200m² behoort tevens de verbouwing en renovatie van een tweetal nabij gelegen panden, die onderdak bieden aan een muziekvereniging, kinderdagverblijf en een tafeltennisvereniging.

Toegepaste technieken

Gasontladingslampen, zoals de veelgebruikte TL-lampen worden altijd via een zogenaamd voorschakelapparaat (VSA) aangesloten. Hoogfrequente elektronische VSA’s leveren energiebesparingen op van circa 25%.

Aanwezigheidsdetectie is de techniek waarmee kan worden bepaald of personen in een vertrek aanwezig zijn. Besparingen zijn mogelijk tot circa 50% op de verlichtingsenergie.

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA