MENU

Stichting VO Haaglanden Diverse projecten

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA
Slider

Stichting VO Haaglanden beheert openbare en neutraal-bijzondere scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeenten Den Haag en Rijswijk. Al ruim 10 jaar voert Mul BV verschillende werkzaamheden uit voor Stichting VO Haaglanden, zoals:

NEN 3140 inspectie

Voor verschillende locaties voert Mul BV NEN 3140 inspecties uit. Dit zijn periodieke veiligheidskeuringen van de elektrotechnische installaties.

Legionellabeheer

Voor het Legionellabeheer voert Mul BV monsternamen, temperatuuropnamen en keerklepcontroles uit.

Werktuigbouwkundig ontwerp

Voor de interne verbouwingen binnen de locaties Segbroek Goudsbloemlaan, Maerlant lyceum en Van Vredenburch college heeft Mul BV het ontwerp gemaakt voor de waterleiding, CV en de luchtbehandeling.

De Einder, Spionkopstraat
Nieuwe gebalanceerde ventilatie ten behoeve van het bestaande voortgezet onderwijs aan de Spionkopstraat. De school heeft door nieuwe beglazing een geheel nieuwe en frisse uitstraling gekregen. De bestaande ventilatie voldeed niet meer. Er is een nieuwe gebalanceerde ventilatie geplaatst. Hiervoor zijn twee separate systemen geplaatst, één voor het kooklokaal en één voor de overige lokalen. Verwarming ten behoeve van de luchtbehandeling is aangesloten op het reeds bestaande en niet gewijzigde verwarmingssysteem. Om de temperatuur zoveel mogelijk te beïnvloeden is door de bouwkundige partij een buitenzonwering aangebracht, de aansturing hiervan was onderdeel van ons advies.

Segbroek, Goudsbloemlaan
Verplaatsing BiNaS lokalen
Voor het verplaatsen van de BiNaS lokalen zijn de verschillende installaties aangepast waarbij zoveel als mogelijk de bestaande delen gehandhaafd zijn gebleven. De elektrotechnische installatie inclusief data is op de nieuwe situatie ingericht.
  

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA