MENU

kantoor Mul BV ontwerpers & adviseurs

Projectengineer Werktuigbouwkunde (fulltime)

Kom je net van school en wil jij graag het bedrijfsleven in? Heb je interesse in duurzame installaties en ook in energiebesparing? Solliciteer dan nu direct op deze functie voor projectengineer werktuigbouwkunde. Wij helpen je graag met je eerste stappen in het bedrijfsleven. Zo krijg je volop begeleiding en ook de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Als projectengineer werktuigbouwkunde ondersteun je onze projectleiders en leer je al doende het vak. Bovendien ontwikkel je jezelf op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

Je luistert goed en staat open voor anderen. Bovendien ben je communicatief sterk en eerlijk. En beschik je over een afgeronde MBO 4 opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek.

De taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

Nadat je cursussen hebt gevolgd adviseer je onze klanten op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Je ondersteunt de projectleiders bij:

  • ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties zoals bijvoorbeeld luchtbehandeling, koeling en verwarming
  • schrijven van adviesrapporten
  • opstellen van kostenramingen
  • controleren van uitgevoerde werkzaamheden op de bouwplaats
  • beoordelen van meer- en minderwerk
  • deelnemen aan ontwerpteam- en bouwvergaderingen

Wij bieden je:

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris maar ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een prima werksfeer met enthousiaste collega’s. Bovendien is er dagelijks vers fruit op kantoor. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Wij komen graag met je in contact.

Kijk eens op www.mulbv.nl of op onze sociale kanalen hoe veelzijdig wij zijn. Kom eens langs op ons duurzame kantoor. Ervaar onze transparante bedrijfsvoering en open communicatiestructuur.

Heb jij een passie voor techniek? Wil jij graag meer weten over de toekomst die er voor jou is weggelegd binnen Mul BV ontwerpers & adviseurs? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv aan info@mulbv.nl.

Mul BV ontwerpers & adviseurs
T.a.v. de heer J. Monhemius
Elburgplein 1A, 2803 PX  GOUDA
Tel: (0182) 53 88 20
E-mail: info@mulbv.nl
Website: www.mulbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

mulbv