MENU

Leger des Heils Merenhoef

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA
previous arrownext arrow
Slider

Het terrein van de woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen is herontwikkeld en gerevitaliseerd. In nauwe samenwerking met Koolstof Vastgoed hebben wij het energieconcept voor de nieuw te bouwen objecten uitgedacht en dit verwerkt in het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch ontwerp. Om het nieuwe park te kunnen realiseren moest vervolgens de bestaande nutsinfrastructuur van het hele terrein ingrijpend en in fases ‘op de schop’.

Ons aandeel omvatte het ontwerp vanaf de initiatief fase tot de aanbesteding uitgewerkt voor alle gebouwgebonden installaties. Controleren en beoordelen van de werktekeningen en van de uitgevoerde werkzaamheden. Revisiebescheiden controleren, beoordelen van uitgevoerde werkzaamheden.

Woonzorgcentrum Merenhoef biedt kleinschalige verpleegzorg aan 42 bewoners op de afdeling PG en verzorgingshuiszorg aan een kleine 40 somatische bewoners zowel echtparen als alleenstaanden. De appartementen zijn ingericht voor kortdurend verblijf, maar er zijn ook aanleunwoningen aanwezig waar extramurale zorg geboden wordt.

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA