MENU

Wij zijn BRL 6010 gecertificeerd!

Wij hebben goed nieuws wat wij graag met u willen delen! Als adviesbureau op het gebied van legionellapreventie hebben wij te maken met de Beoordelingsrichtlijn 6010 (BRL 6010). Deze richtlijn stelt eisen aan adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in legionellapreventie. Onlangs zijn wij overgegaan van BRL 6010 2013 naar BRL 6010 2018 en door Kiwa gecertificeerd! En daar zijn wij trots op.

Een BRL 6010-gecertificeerd adviesbureau dient minstens één legionellapreventie-adviseur leidingwaterinstallaties in dienst te hebben. Wij hebben ervoor gekozen om al onze collega’s die zich bezighouden met legionellabeheer op te leiden tot legionellapreventie-adviseur. Met trots mogen wij u mededelen dat zij allemaal recentelijk zijn geslaagd voor deze opleiding!

Voor onder andere het uitvoeren van legionella-risicoanalyses en het opstellen of herzien van legionella-beheersplannen bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres. Kiest u voor Mul BV, dan kiest u voor kwaliteit én een betrouwbaar en vakbekwaam adviesbureau. Wij voldoen dankzij de certificering van Kiwa aan de wettelijk gestelde eisen en helpen u graag met uw legionellabeheer.   

Heeft u vragen over de certificering of legionellapreventie? Neemt u dan contact met ons op via info@mulbv.nl.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten