MENU

Slimme sensoren en bespaar met dynamisch beheer

Slimme sensoren zijn een recente aanvulling op Digitaal Vastgoed Beheer. Mul BV ontwerpers & adviseurs is constant in beweging en bovendien op zoek naar slimme oplossingen voor beheertaken. Eén van de noviteiten bij Mul BV is daarom dynamisch beheer.  Plaats nu nog slimme sensoren en bespaar daarmee op de beheersmaatregelen. Hoe werkt het? Bekijk de uitleg in de onderstaande animatievideo. 

 

Legionellabeheer

Is jouw organisatie belast met het uitvoeren van Legionellabeheer? Dan weet je dat deze werkzaamheden veel tijd en geld kosten. Wekelijks spoelen van tappunten en maandelijks registreren van warmwatertemperaturen zijn een last die niets bijdragen aan jouw organistatie.  Alleen het invullen van de verplichte logboeken voelt soms al als een straf. 

Slimme sensoren

Gelukkig is daar nu een eenvoudige en betaalbare oplossing voor. Stel je plaatst zogenaamde slimme sensoren op warmwaterleidingen en koudwatertappunten die je wekelijks moet spoelen. Deze sensoren registreren vervolgens de temperatuur en het gebruik van tappunten, zodat je deze niet meer handmatig hoeft te registreren. En tappunten die toch gebruikt zijn in die week hoeven bovendien niet meer gespoeld te worden. Concluderend je bespaart tijd en geld en je voldoet hiermee volledig aan de wettelijke verplichting. 

IoT

Mul BV kan deze sensoren die gekoppeld zitten aan The Internet Of Things voor je plaatsen en beheren. Met big data beheer je jouw informatie vanuit de cloud. Interesse? Mail of bel ons dan snel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.  Legionella@mulbv.nl of 0182 53 88 20.

Ben je nog niet bekend met Digitaal Vastgoed Beheer? Hieronder wordt het allemaal uitgelegd. 

Zorgeloos beheer van uw vastgoed!

DVB(of terwijl Digitaal Vastgoed Beheer) ondersteunt je bij het uitvoeren van alle beheertaken binnen uw vastgoed. Zoals:

• Legionellapreventie
• Brandmeldinstallaties
• Brandscheidingen
• Noodverlichting
• Tekeningenbeheer
• Vergunningen

Kortom alles op één plek, veilig, eenvoudig en altijd beschikbaar. Waar je ook bent, via de tablet ben je direct op de hoogte van alle uitgevoerde beheerstaken. Daardoor heb je toegang tot de bijbehorende documenten, zoals plattegronden, rapportages en vergunningen.

Digitaal Vastgoed Beheer ontzorgt.  Het vastgoed beter, veiliger en efficiënter beheerd!

Voor informatie of een gratis demonstratie, mail naar m.ruyg@mulbv.nl. 

#dynamischbeheer #beheertaken #beheersmaatregelen #slimmesensoren #simplysense #legionella #veiligdrinkwater

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten