MENU

Legionellabacterie in tappunten die zelden worden gebruikt.

Wil je de tip nog even rustig doorlezen? Lees dan hier verder. 

Voorkom de legionellabacterie en volg onze tips. Gratis Legionella tips waarmee je een legionellabesmetting kunt voorkomen. Dat wil jij toch ook? Vanaf nu delen wij elke maand een tip met jou. Wij vinden het belangrijk om onze kennis met jou te delen. Deze Legionella tips kun je privé maar ook op het werk toepassen.

Mijn naam is Marc,  drinkwateradviseur bij Mul BV. Vandaag krijgen jullie tip 3 van onze 12 gratis tips.

Komt dit je bekend voor? Dit zijn tappunten die zelden worden gebruikt. Water is net als melk bederfelijk en daarom is verversing van het water wenselijk.

Wat kun je hieraan doen?
  • Zorg in ieder geval dat je je kast opruimt.
  • Spoel de kraan wekelijks een minuutje door zo wordt het water in het leidingwerk ververst.
  • Of verwijder de kraan zodat je niet meer wekelijks hoeft te spoelen!
  • Twijfel je eraan of de kraan op een zorgvuldige manier is weggehaald? Dan kunnen wij je ondersteunen met het juiste advies.

Zorg er wel voor dat je tot die tijd wekelijks blijft spoelen om de situatie veilig te houden ten aanzien van de legionellabacterie.

Heb je de vorige tips gemist? Je kunt ze nog steeds bekijken via ons YouTube kanaal.

Vind je dit een leuke gratis Legionella tip? Volg ons dan op YouTube, Facebook, LinkedIN of Twitter en je hoeft geen gratis tip meer te missen.

Wie zijn wij

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Met advies over innovatieve installatietechnieken realiseren wij een energiezuinig en prettig binnenklimaat in uw ziekenhuis, zorgcentrum, school of schoolgebouw. Als specialist in legionellapreventie waken wij daarnaast over veilig drinkwater voor uw gasten.

Legionellavraagstuk

Legionella en andere micro-organismen kunnen van het ene leidingdeel naar het andere leidingdeel groeien door de aanwezige Biofilm. Wij hebben ervaring bij diversen instellingen en alle disciplines binnen de installatietechniek. Van procesindustrie tot aan zorginstellingen en ziekenhuizen. Heb je een legionellavraagstuk? Leg hem voor aan onze drinkwateradviseurs.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten