MENU

Tip 1: Deze gratis legionella tip van Marc wil je niet mislopen

Een gratis Legionella tip waarmee je een legionellabesmetting kunt voorkomen. Dat wil jij toch ook? Vanaf nu delen wij elke maand een tip met jou. Wij vinden het belangrijk om onze kennis met jou te delen. Deze Legionella tips kun je privé maar ook op het werk toepassen.
Marc den Heijer, drinkwateradviseur bij Mul BV ontwerpers & adviseurs trapt af met Legionella tip 1.
Wil je de tip nog even rustig doorlezen? Lees dan hier verder. 

Ligt jouw tuinslang ook de hele dag in de zon? Wist je dat de legionellabacterie kan gaan groeien in het water dat nog in de tuinslang staat? Als je de slang nu direct zou gebruiken om de tuin te sproeien kun je ziek worden als je de nevel inademt.

Hoe kun je dit voorkomen?

Vul in de keuken een emmer met een laag water. Ga vervolgens naar de tuinslang. Stop de sproeikop onder water en laat de buitenkraan een minuutje doorlopen. Het water kun je gewoon bij de planten gieten. Zo ben je veilig en duurzaam bezig.

Vind je dit een hoop gedoe? Koppel dan in het vervolg na het sproeien van je tuin direct de tuinslang af en laat hem helemaal leeglopen. Dan hoef je deze stappen de volgende keer niet te herhalen en kun je direct aan de slag!

Vond je dit een leuke gratis Legionella tip? Volg ons dan op YouTube, Facebook, LinkedIN of Twitter en je hoeft geen gratis Legionella tip meer is te lopen.

Wie zijn wij

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Met advies over innovatieve installatietechnieken realiseren wij een energiezuinig en prettig binnenklimaat in uw ziekenhuis, zorgcentrum, school of schoolgebouw. Als specialist in legionellapreventie waken wij daarnaast over veilig drinkwater voor uw gasten.

Onze onafhankelijke experts werken intensief met u en uw bouwpartners samen om tot een goed en doordacht ontwerp te komen. Wij kunnen daarna de bouw of renovatie begeleiden tot en met de oplevering en het beheer. Betrokken, betrouwbaar en flexibel: dat kenmerkt onze aanpak. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Zo maken we al bijna vijftig jaar het verschil.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten