MENU

Mari van der Krans met pensioen.

Na een bijna 38 jarig dienstverband hebben de personeelsleden en oud personeelsleden van Mul BV ontwerpers & adviseurs op 17 juli tijdens een gezellige receptie afscheid genomen van Mari.

Tijdens zijn loopbaan heeft Mari zich naast tekenwerk voornamelijk bezig gehouden met technisch rekenwerk (transmissie-, koellast-, ventilatie-en EPC-berekeningen) en het opstellen van energielabels voor woning- en utiliteitsbouw.

Er waren toespraken van directie en de personeelsvereniging waarbij oude anekdotes werden aangehaald en waarna Mari en zijn vrouw Jeanette cadeaus en een mooie bos bloemen overhandigd kregen.

Ter gelegenheid van zijn pensionering is Mari met de directie een aantal dagen in de Dordogne op pad geweest waarvan hij als blijvende herinnering een mooi fotoboek cadeau kreeg.  

    

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Marc en René zijn vandaag bij het jubileum congres van Stichting veteranenziekte. Een indrukwekkende dag waar lotgenoten elkaar ontmoeten. ​​​​​#stichtingveteranenziekte #legionella #legionellaonderzoek #legionellose #koeltorens #waterinstallaties #veiligdrinkwater pic.twitter.com/YGzAJ3JReW

Ongeveer 6 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web App