MENU

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Digitaal Vastgoed Beheer op 23, 24 en 25 januari 2019 op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. De voorregistratie is inmiddels geopend. Wij ontmoeten u graag op de beurs.

Via deze link kunt u gratis een toegangsbadge bestellen.  U kunt zich per e-mailadres één keer voorregistreren. Met uw badge heeft u drie dagen lang niet alleen toegang tot de beursvloer maar bovendien het uitgebreide lezingenprogramma, noviteitenplein en ook nog het side events programma.

Op de beurs geven wij uitleg over Digitaal Vastgoed Beheer.

Digitaal Vastgoed Beheer

Dit is dé digitale toolbox die u ontzorgt in uw gebouwbeheer. Deze applicatie is al in 2014 ontwikkeld door Mul BV ontwerpers en adviseurs. Vervolgens is de clouddienst steeds verder uitgebouwd met de laatste innovaties. Het ingenieursbureau heeft ruim 45 jaar ervaring in de zorgsector en utiliteit. Als vooruitstrevend technisch ontwerp- en adviesbureau bedenken en realiseren wij duurzame technische installaties. Vanuit deze expertise is de clouddienst DVB ontwikkeld. Na nieuwbouw of renovatie is de vervolgstap het beheer van vastgoed door het digitaal organiseren van alle taken, documenten en vergunningen.

Alle documenten op één plek

Deze applicatie u op elk moment inzicht geeft in alle denkbare beheerstaken binnen uw vastgoedbeheer.  In de eerste plaats aan legionellabeheer, maar ook noodverlichting, het beheer van brandscheidingen, bovendien een brandweerlogboek, ontruimingsplattegronden, documentenbeheer en onderhoud. Daarnaast geeft u met DVB instanties zoals gemeenten, brandweer en keuringsinstanties gemakkelijk inzicht in uw beheer.

Desktop en iPad versie

Deze toolbox bespaart u hierom tijd en geld. Via uw desktop zijn alle documenten eenvoudig te implementeren, beheren, wijzigen en te volgen. Met de iPad worden, eventueel in combinatie met een thermometer, de beheersmaatregelen op de vastgoed locatie uitgevoerd en geregistreerd. Échte ontzorging dus van uw vastgoedbeheer!

Doordat Mul BV constant investeert in innovatieve technologie kunt u uw beheer zo efficiënt en voordelig mogelijk uitvoeren.

Zien wij u op de beurs op 23, 24 en 25 januari 2019?

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten