MENU

Verpleeghuis Oudshoorn

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA
Slider

Het project betreft het in bouwteam verband herontwikkelen (vervangende nieuwbouw) van Verpleeghuis Oudshoorn te Alphen aan den Rijn. De nieuwbouw van Verpleeghuis Oudshoorn wordt in twee fasen uitgevoerd en het bestaande gebouw zal in drie fasen worden gesloopt. Met de sloop van de eerste fase is eind 2010 gestart en het project is eind 2013 geheel opgeleverd. 

In de nieuwbouw met een vloeroppervlak van ca. 10.500 m² worden 19 woongroepen gerealiseerd voor totaal 152 bewoners uit verschillende doelgroepen, verdeeld over 5 bouwlagen.

Eén woongroep bestaat uit een gezamenlijke huiskamer met keuken, 8 slaapkamers en diverse ruimten met specifieke functies. Op de begane grond zijn naast de woongroepen diverse (zorg)faciliteiten, zoals kantoren, kapsalon, winkel, Grand café en een verhuurbare ruimte ten behoeve van een kinderdagverblijf, ondergebracht.

Toegepaste technieken

PROJECT DELEN VIA SOCIAL MEDIA