MENU

Klimaattechniek in Pro Senectute Wildhoef

Na jaren van voorbereiding en uitvoering van o.a. klimaattechniek wordt de nieuwbouw van Wildhoef op 30 oktober 2020 officieel opgeleverd. De oplevering vindt in kleine kring plaats. Maar projectmanager Tjalling de Vast was afgelopen vrijdag op de locatie voor de laatste rondgang. 

Trots op dit mooie project Wildhoef van Pro Senectute en de samenwerking met Oomen Architecten, Van Boxsel, BBN, Botbouw, Giant Klaver Groep, Klaverklimaattechniek. 

De foto’s hieronder zijn een goede impressie van de toegepaste technieken. 

Wildhoef22
Wildhoef21
Wildhoef20
Wildhoef19
Wildhoef18
Wildhoef17
Wildhoef16
Wildhoef15
Toegepaste techniek bij nieuwbouw Wildhoef
Wildhoef13
Wildhoef12
Wildhoef11
Wildhoef10
Wildhoef09
Wildhoef08
Wildhoef07
Wildhoef06
Wildhoef05
Wildhoef04
Wildhoef03
Wildhoef02
Wildhoef01
Wildhoef22
Wildhoef21
Wildhoef20
Wildhoef19
Wildhoef18
Wildhoef17
Wildhoef16
Wildhoef15
Toegepaste techniek bij nieuwbouw Wildhoef
Wildhoef13
Wildhoef12
Wildhoef11
Wildhoef10
Wildhoef09
Wildhoef08
Wildhoef07
Wildhoef06
Wildhoef05
Wildhoef04
Wildhoef03
Wildhoef02
Wildhoef01
previous arrow
next arrow
Wildhoef

Op vrijdag 30 oktober is het zo ver: dan worden de nieuwbouwlocaties in Bloemendaal opgeleverd. Wildstaete bestaat uit 49 service-appartementen waar senioren zelfstandig wonen. In de aangrenzende vleugel bevindt zich onze zorglocatie Wildhoef, waar 66 mensen komen te wonen. Vanaf eind november zullen de eerste bewoners hun nieuwe woning betrekken.

Voorzieningen 

Kortom Wildhoef is een gecombineerd verzorgings- en verpleeghuis gelegen in het fraaie bos- en duingebied van Bloemendaal. Het zorgcomplex heeft niet de uitstraling van een instituut. Het uitgangspunt bij het ontwerp is dan ook geweest dat de zorg volledig op de achtergrond is. De bewoner zal worden verzorgd vanuit de gedachte van een hotelservice, waarbij beschermd wonen voor gelijkgestemde senioren met lichte zorg of intensieve zorg centraal staat. De nieuwbouw moet stijl en klasse uitstralen en goed passen in het prachtige eeuwenoude landgoed Wildhoef. Het complex bestaat uit zorgwoningen met algemene voorzieningen zoals een restaurant, fitness en kapper.

Toegepaste technieken: zijn ten eerste Klimaattechniek, maar ook Elektrotechniek en daarnaast Telecom en Beveiliging.

Tusselerhof

Eerder dit jaar op woensdag 22 juli zijn ook de nieuwbouwlocaties Tusselerhof en Tusselerstaete van Pro Senectute opgeleverd. Een prachtig resultaat en tevens een feestelijk moment. Zorglocatie Tusselerhof is gesitueerd in een prachtig nieuw pand vlakbij de Paasberg te Lochem en ligt in een groene omgeving op anderhalve kilometer afstand van het oude centrum van Lochem. Meer informatie over dat project lees je hier

#duurzaambouwen #installatieadviseur #zorginstelling

 

 

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten