MENU

Projectleider werktuigbouwkunde

Wil jij werktuigbouwkundige installaties ontwerpen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en utiliteitsgebouwen? Denk aan luchtbehandelingskasten, koelcentrales, WKO’s, WKK’s en verwarmingscentrales. Wij hebben een vacature projectleider werktuigbouwkunde!

Als projectleider werktuigbouwkunde ben je financieel verantwoordelijk en stuur en coördineer je de werkzaamheden van het bouwteam en de betrokken externe partijen.

vacature projectleider WerktuigbouwkundeJe beheert een mooie klantenportefeuille en werkt bovendien aan de meest uiteenlopende multidisciplinaire projecten. We zijn een gezond, groeiend en innovatief bedrijf. Dit uit zich onder andere in onze unieke werkplek en innovatieve producten.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde(installatietechniek) en bovendien heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen utiliteitsprojecten. Verder heb je naast technisch ook commercieel en financieel inzicht. Wij zoeken iemand die in het bezit is van een rijbewijs B. Je luistert goed en staat open voor anderen. Daarnaast ben je communicatief sterk en eerlijk.

De taken en verantwoordelijkheden;
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties vanuit een bestek, specificatie of vanuit wensen van de klant en het begeleiden van de uitvoering;
  • Je ontwerpt verschillende technische installaties bijvoorbeeld luchtbehandelingskasten, koelcentrales, WKO’s, WKK’s en verwarmingscentrales;
  • Je schrijft adviesrapporten en stelt voorlopige ontwerpen op;
  • Voor elk ontwerp dat je maakt stel je een bijbehorende kostenraming op;
  • Financieel verantwoordelijk voor jouw projecten;
  • Verantwoordelijk voor de uitvoering en je draagt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte realisatie;
  • Sturen en coördineren van de werkzaamheden van het bouwteam en de betrokken externe partijen;
  • Verantwoordelijk voor de controle van de installatieontwerpen waarbij je de gestelde normen niet uit het oog verliest en beoordeelt meer- en minderwerk;
  • Uitbreiden van jouw netwerk door het contact met alle betrokken partijen van het project te onderhouden. Je overlegt met opdrachtgevers en werkvoorbereiders in de vorm van werkvergaderingen;
  • Je bent veel op locatie om de werkzaamheden te coördineren.
Wij bieden je:

Ons kantoor is gevestigd in Gouda, maar je bent ook veel op locatie bij onze klanten. Wij bieden jou een laptop en auto van de zaak, een goed salaris en flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk en hier investeren wij graag in, in de vorm van een cursus of opleiding.

vacature projectleider WerktuigbouwkundeBen jij al enthousiast over de vacature projectleider werktuigbouwkunde? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om jouw motivatie persoonlijk toe te lichten. 

#werkenbijmulbv #projectleider #werktuigbouwkunde #gezocht #technischpersoneel

 

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten