MENU

Op de werkvloer tijdens de renovatie van het Leger des Heils in Utrecht

Wat doen wij allemaal bij Mul BV? Wij nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Vandaag volgen wij Marius, één van onze werktuigbouwkundige projectleiders. Hij bezoekt de bouwplaats tijdens de renovatie van het Leger des Heils in Utrecht. Een project waar hij vanaf het begin bij betrokken is geweest.

Middenin het historische centrum ligt dit prachtige voormalige Joodse Weeshuis. Het pand uit 1871 wordt gerenoveerd en is in gebruik als opvanglocatie voor het Leger des Heils.

Marius heeft samen met de projectmanager een opname gedaan in de oude situatie om de noodzakelijke aanpassingen in kaart te brengen.  Hij heeft het ontwerp en de werkomschrijving gemaakt. Voor aanvang van de renovatie heeft Marius de werktekeningen gecontroleerd.

De waterleiding wordt vrijwel geheel vervangen en afgestemd op de nieuwe situatie, uiteraard staat daarbij legionellapreventie voorop.  De sanitaire voorzieningen zijn verbeterd en de luchtbehandelingskast is vervangen. Marius volgt de renovatie op de voet en kijkt samen met de opdrachtgever wat de stand van zaken is.

Dit is daar een goed moment voor, als straks het plafond en de muren zijn afgewerkt is er van de ventilatie, waterleidingen en riolering weinig meer te zien. Eventuele afwijkingen van het ontwerp worden tijdig door Marius gesignaleerd en opgevolgd.

De oude drukverhoger is vervangen door een modern nieuw exemplaar zodat voldoende waterdruk in het gehele gebouw ook in de toekomst is gegarandeerd. Tevens is nieuwe elektra en LED verlichting meegenomen in het ontwerp.  En er wordt cameratoezicht aangebracht voor de sociale veiligheid van de bewoners.

Met alle verbeteringen wordt deze opvanglocatie een veilige en comfortabele plek om te verblijven bij het Leger des Heils.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Twitter.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Vorige week op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client