MENU

Technicus Engineering stage

Heb je het al gezien op LinkedIn? Volg jij de opleiding Technicus engineering, dan kun je nu bij ons terecht voor een stageplaats.

Mul BV is een dynamisch bedrijf met 25 medewerkers, dat gevestigd is in een modern en duurzaam gebouwd kantoorpand in Gouda. Wij adviseren en ontwerpen duurzame technische oplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Onze klanten bevinden zich in de zorg, utiliteit en woningcorporaties. Vanaf nu zijn wij als erkend leerbedrijf aangesloten bij de SBB en werken wij graag samen.

Erkend leerbedrijf

Een belangrijk deel van de mbo-opleiding Technicus engineering bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming (bpv). Mul BV heeft altijd plek voor talent van de mbo-opleiding Technicus engineering. Zoek jij nog een stageplaats bij een erkend leerbedrijf, dan komen wij graag met je in contact!

Technicus engineering

Alle kennis en vaardigheden die je hebt geleerd op de opleiding Technicus engineering, kun je bij ons in de praktijk brengen. Je maakt technische tekeningen en ontwerpt technische installaties. Verder leer je begrotingen op te stellen en werkplanningen te maken. Duurzame en innovatieve oplossingen zijn heel belangrijk, je leert nieuwe milieuvriendelijke alternatieven te gebruiken naast de gebruikelijke werkwijze. Hierdoor krijg je een bredere kijk op techniek en ben je goed voorbereid op actuele ontwikkelingen in je vakgebied.

Solliciteren

Wij bieden jou een veilige werkplek die aansluit bij jouw opleiding Technicus Engineering. Je oefent het beroep uit waarvoor je in opleiding bent met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Je wordt begeleid door een praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en je kan coachen en opleiden op de werkvloer.

Zoek jij een uitdagende stageplaats met leuke collega’s en veel kansen? Stuur jouw motivatie per e-mail naar j.monhemius@mulbv.nl  of vul het contactformulier in en wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Gouda.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Nickolas. Als applicatiebeheerder draagt hij zorg voor de helpdesk van Digitaal Vastgoed Beheer. Nickolas ondersteunt onze klanten en zorgt dat de applicatie verder wordt uitgebreid en ontwikkeld met nieuwe diensten en functionaliteiten. pic.twitter.com/fhkLGfeio1

Ongeveer 6 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web Client