MENU

Thermografische inspectie maakt het onzichtbare zichtbaar

Wist u dat Mul BV ontwerpers & adviseurs voor u ook een thermografische inspectie kan uitvoeren? Hierbij maken wij gebruik van een geijkte thermografische camera. Thermografie is een contactloze meetmethode waarbij temperatuurverschillen in beeld worden gebracht.  Deze camera detecteert en analyseert de infrarood straling die een object uitstraalt en zet deze om in beelden.

Deze inspectie wordt door Mul BV ontwerpers & adviseurs breed ingezet bijvoorbeeld bij:

  • onderzoek naar warmtelekken bij gebouwen of installaties;
  • onderzoek naar hotspots t.b.v. legionella preventie;
  • lekdetectie van vloerverwarming, weggewerkte waterleidingen of platte daken;
  • controle van de juiste werking van vloerverwarming of klimaatplafonds;
  • controle van elektrotechnische componenten, schakelingen of verbindingen op overbelasting, slijtage of verkeerde bevestigingen.

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Ons ingenieursbureau uit Gouda ontwerpt, adviseert en selecteert innovatieve installatietechnieken die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Voor nieuwbouw en renovatie dragen wij zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige oplossingen aan. Zo maken wij uw ziekenhuis, zorgcentrum, school of bedrijfsgebouw energiezuinig en toekomstbestendig.

Onze diensten gaan verder dan dat. Niet alleen bij het ontwerp, maar ook in het beheer van gebouwen ontzorgen wij de facilitair manager. Met onze tools voor digitaal vastgoedbeheer regelt u zaken als legionellapreventie en brandveiligheid eenvoudig en efficiënt. Alle informatie is op één plek, overzichtelijk en online beschikbaar. Dat waarborgt de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers.

Of het nu gaat om ontwerp, bouwbegeleiding of beheer, onze onafhankelijke ingenieurs werken intensief met u en uw partners samen. Zij luisteren, verbinden, denken mee. Jarenlange ervaring koppelen zij aan kennis van de nieuwste technieken. Betrokken, betrouwbaar en flexibel: dat kenmerkt de aanpak van onze experts. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Zo maakt Mul al bijna vijftig jaar het verschil.

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten