MENU

Vacature projectleider werktuigbouwkunde

Wil jij werktuigbouwkundige installaties ontwerpen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en utiliteitsgebouwen? Denk aan luchtbehandelingskasten, koelcentrales, WKO’s, WKK’s en verwarmingscentrales. Wij hebben een vacature projectleider werktuigbouwkunde!

Als projectleider werktuigbouwkunde ben je financieel verantwoordelijk en stuur en coördineer je de werkzaamheden van het bouwteam en de betrokken externe partijen.

vacature projectleider WerktuigbouwkundeJe beheert een mooie klantenportefeuille en werkt aan de meest uiteenlopende multidisciplinaire projecten. We zijn een gezond, groeiend en innovatief bedrijf. Dit uit zich o.a. in onze unieke werkplek en innovatieve producten.

Ons kantoor is gevestigd in Gouda, maar je bent ook veel op locatie bij onze klanten. Wij bieden jou een laptop en auto van de zaak, een goed salaris en flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk en hier investeren wij graag in, in de vorm van een cursus of opleiding.

vacature projectleider WerktuigbouwkundeBen jij al enthousiast over de vacature projectleider werktuigbouwkunde? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om jouw motivatie persoonlijk toe te lichten. 

#werkenbijmulbv #projectleider #werktuigbouwkunde #gezocht #technischpersoneel

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten