MENU

Zorgorganisaties houden het hoofd koel!

Zorgorganisatie hebben aandachtspunten bij hoge temperaturen. Voor volgende week worden nog hogere temperaturen dan nu verwacht. Heel plezierig voor veel mensen die vakantie hebben en die afkoeling kunnen zoeken op de stranden. Voor veel ouderen en mensen met een chronische aandoening in zorgorganisaties zijn aanhoudend hogere temperaturen echter een risico.

Om deze reden heeft Actiz in samenwerking met Mul BV 10 jaar geleden de handreiking ‘Houd het hoofd koel’ opgesteld. In de handreiking is een set aanbevelingen opgenomen als aandachtspuntenlijst voor zorgorganisaties.

Deze aanbevelingen zijn nog steeds actueel. Je kunt de handreiking downloaden via deze link Mul BV Handreiking_ Houd het hoofd koel. Doe er je voordeel mee!

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Ter voorkoming van verspreiding van #COVID19NL via technische installaties heeft #REHVA een aantal aanbevelingen opgesteld voor #ventilatieinstallaties, #luchtbehandelingsinstallaties ,#sanitaireinstallaties. Welke lees je hier: tinyurl.com/s5ycth2 pic.twitter.com/dMIMdHMKUx

Ongeveer een week geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web App