MENU

Zorgorganisaties houden het hoofd koel!

Zorgorganisatie hebben aandachtspunten bij hoge temperaturen. Voor volgende week worden nog hogere temperaturen dan nu verwacht. Heel plezierig voor veel mensen die vakantie hebben en die afkoeling kunnen zoeken op de stranden. Voor veel ouderen en mensen met een chronische aandoening in zorgorganisaties zijn aanhoudend hogere temperaturen echter een risico.

Om deze reden heeft Actiz in samenwerking met Mul BV 10 jaar geleden de handreiking ‘Houd het hoofd koel’ opgesteld. In de handreiking is een set aanbevelingen opgenomen als aandachtspuntenlijst voor zorgorganisaties.

Deze aanbevelingen zijn nog steeds actueel. Je kunt de handreiking downloaden via deze link Mul BV Handreiking_ Houd het hoofd koel. Doe er je voordeel mee!

ARTIKEL DELEN VIA SOCIAL MEDIA

Gerelateerde nieuwsberichten

Daphne Vogel is gestart als projectmedewerker Legionella. Wij vinden vrouwen met een carrière in de techniek te gek! Met de komst van Daphne is het % dames binnen Mul een kleine 30%. Hoe is deze verhouding bij jullie? #vrouwenindetechniek #legionella #drinkwaterinstallaties pic.twitter.com/kRmd9GXBrA

Ongeveer 2 dagen geleden op Mul BV's Twitter via Twitter Web App